محل تبلیغات شما

 سه هفته است که یک بند درس می‌خوانم، اما هیچ فایده‌ای نداشته است. در آزمون آزمایشی که این هفته داده­ام هیچ پیشرفتی نداشته‌ام و حتیترازم پایین‌تر آمده است. اصلاً وقتی درس نمی‌خواندم، وضعم رو به راه­تر بود. از دیروز که نتیجه آزمون آزمایشی جدید را گرفته‌ام، نا امید و افسرده شده‌ام. گاهی فکر می‌کنم که شاید به من درس خواندن نیامده است و باید دور درس خواندن را خط بکشم !»

حرف‌هایی از این قبیل را هر سال از دانش آموزان بویژه دانش آموزان کنکوری می­شنوم؛ جوانانی که می‌گویند با وجود درس خواندن و تلاشی بی‌وقفه در روزهای گذشته، نتوانسته‌اند نتیجه خوب یا کمی دلگرم کننده کسب کنند و برای همین مایوس شده‌اند و می‌خواهند که درس و مطالعه را رها کنند.
این دسته از دوستان تصور می‌کنند که  دو یا سه هفته درس خواندن، باید بار کوتاهی‌های چند ماهه یا حتی چند ساله آنها را بردوش کشد و خیلی زود نتیجه بگیرند. می‌خواهم بگویم دانش آموزی که مدت کوتاهی است به صورت مفهومی درس می‌خواند و در سال‌های قبل هم آزمون سراسری مورد توجهش نبوده است و  در دروس پایه اشکال اساسی ‌دارد، روند پیشرفتش کندتر است، و برای رسیدن به تراز و رتبه‌های بهتر، باید بیشتر تلاش کند؛ پس باید اول دقت کنید که این دیر بازده بودن، منطقی است.
البته می‌توان راهکارهایی برای بازدهی زودتر و بهتر پیشنهاد داد که در اینجا به تعدادی از آنها اشاره می­شود:
صبور باشید
از قدیم گفته‌اند: رهرو آن نیست که گه تند و گه آهسته رود      هرو آن  است که آهسته و پیوسته رود.» درس خواندن برای کنکور جزو اهداف بلند مدت است و موفقیت در آن، به صبر، تلاش، پشتکار و روحیۀ خستگی ناپذیری نیاز دارد.
در واقع شما در این راه باید آهسته ولی پیوسته حرکت کنید و پیوسته بودن، اهمیت خاصی دارد. نباید درس خواندن شما نوسان داشته باشد و به گونه‌ای باشد که یک مدت کوتاه را با تمام توانتان درس بخوانید. بعد، چیزی موجب ناامیدی یا دلسرد شدن شما شود و مدتی ساعات مطالعه شما کاهش پیدا کند و پس از مدتی دوباره یک هفته خوب درس بخوانید و باز هم افت کنید.
اگر می‌خواهید در آزمون سراسری نتیجه خوبی کسب کنید، باید حتی اگر مدتی، اوضاع بر وفق مرادتان نبود و علی رغم زیاد درس خواندن، بازده نداشتید، حوصله به خرج دهید؛ زیرا این دوران با صبر و پشتکار شما تمام خواهد شد، و اگر دست از تلاش بر ندارید، قطعاً مزد زحمت خود را خواهید دید.
هدف از آزمون­های آزمایشی را دریابید
متاسفانه بسیاری از داوطلبان بعد از آزمون‌های آزمایشی یا آزمون‌هایی که دبیرانشان می‌گیرند، دچار هیجان‌های کاذب می‌شوند؛ یعنی به جای آنکه به فکر حفظ نقاط قوت و رفع ضعف‌های خود باشند، اگر نتیجه خوبی کسب کنند، دچار غرور می­شوند و با تصور اینکه در مبحث مورد نظر تسلط دارند، سطح مطالعه خود را کاهش می‌دهند، و اگر نتیجۀ بدی کسب کنند، دچار یاس و نا امیدی می‌شوند و وقتشان را صرف غصه خوردن و اظهار ناراحتی می­کنند.
برای جلوگیری از چنین امری پیشنهاد می­دهیم که به جای فکر کردن به نتیجه کلی آزمون، به نتیجه تک تک درس­ها و تراز آنها توجه کنید. انجام این کار باعث می­شود تا شما به طور دقیق­تری میزان پیشرفت در آزمون خود را در هر درس بسنجید و نقاط ضعف و قوتتان را نیز بیشتر بشناسید؛ علاوه بر این، انجام این کار باعث می‌شود تا شما پیشرفت‌های کوچک خود را ببینید و به آینده خوش بین باشید.
 به ادامه ی مطلب بروید

سوالات متداول ترمیم معدل کنکورسراسری97

افت تحصیلی؛ چون و چرا؟...

مهر؛ آغازی برای موفقیت

درس ,نتیجه ,خواندن ,آزمون ,آزمایشی ,هفته ,درس خواندن ,خود را ,در آزمون ,است و ,انجام این

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پروژه داده کاوی guicourcare پمپ وکیوم Daniel's info وب سایت شخصی دکتر قره خانی Kimberly's collection اموزش کناف سئوکار * یه آبان ماهی معمولی * Nina's info